6400 Kiskunhalas,
Brázay Kálmán utca 4.
(volt Szűts József utca)
Telefon:(00-36) 20/568-2322

E-mail:info@bettimotel.hu


Betti Motel Kiskunhalas


Kiváló szálláshely - Betti Motel Kiskunhalas
Betti Motel Kiskunhalas
Programok - események - kiállítások :

 

Április közepe -május eleje:  - Nemzetközi Csipkefesztivál 

Április vége - május eleje: CSI*  Nemzetközi díjugrató lovasverseny a Városi Lovasiskola pályáján

Augusztus közepe - Halasi hetek fesztivál

Szeptember eleje - Szüreti napok fesztivál

Kecel - Minden év december első hetébenFlora Virágkiállítás és vásár.

 

   

 

Ezen mindegyike gazdag kulturális, sport, gasztronómiai rendezvényekkel párosul, a pontos időpontok, programok  megtaláltahók a Kiskunhalasi Művelődési központ honlapján.
 

Állandó kiállítások:

   

- Csipke múzeum  www.halasicsipke.hu

- Thorma János múzeum www.muzeum.halas.hu

- Halas Galéria  www.halasgaleria.hu

 
Vásár:

Minden hónap első vasárnapján a vásártéren

 

Környékbeli látnivalók:


Ópusztaszer, Nemzeti Emlékpark

Az első magyar országgyűlés színhelyének legnagyobb látványossága a Feszty Körkép, mely a magyarok bejövetelét szemlélteti.  Érdemes sétát tenni a skanzenben, amely a szegedi tanyavilág jellegzetes épületeit,   honfoglalás kori   jurtatábort tekinthetünk  meg. 

 

 
Bugac

Magyarország második legnagyobb pusztája, a maga egyedülálló növény- és állatvilágával.
Különleges élményt nyújt az idelátogatóknak a háborítatlan természet, az ősborókás, a Pásztor Múzeum, az őshonos állatok (magyar szürke, ménes, rackanyáj, mangalica sertés), lovasbemutatók. 

  

 
Kalocsai érseki palota és a főszékesegyház

A város egyike a négy magyarországi római katolikus érseki székhelynek. Legnevezetesebb épületei közé tartozik az érseki palota, mely megépítését 1775-ben Batthyány József érsek kezdeményezte. Az épület könyvtári szárnyában kapott helyet a híres  főszékesegyházi könyvtár.    
A kalocsai főszékesegyház Magyarország egyik legrégebbi székesegyháza. Ez az impozáns barokk épület méreteivel és díszítettségével kápráztatja el a látogatót. A főszékesegyház égbetörő tornyaiban hét harang foglal helyet, ezek közül egy használaton kívüli. A Visky Károly Múzeum a kalocsai hímzést és paraszti életmódot mutatja be.Keceli hadimúzem

A HM. Hadtörténeti Intézet és Múzeum Keceli Haditechnikai Parkja a Pintér Művek területén, Közép-Európa legnagyobb ilyen jellegű gyűjteménye./bővebben képekkel a keceli Haditechnikai Park honlapon lehet megtekinteni/

 


 


Hajósi pincefalu

Hajós pincéiről és kiváló Cabernet boráról ismert. Különösen érdemes szüreti időben erre járni, amikor a vendégek egy igazi szüreten is részt vehetnek.

 

 

 
Szabadka – Palics


A szecessziós Városháza még a monarchia idejében épült, Zsolnay-majolikáit, festett üvegablakait látni kell. A városközpontban  szép  sétálóutcák, cukrászdák és a kávézók várják a látogatókat.  Akik vásárolni mennek szabadkára azok számára kihagyhatatlan az „Napsugár” illetve „Ócska”  piac meglátogatása.
A monarchia hangulatát érezzük, ha kimegyünk Palics fürdőre, amely nemcsak szezonban, hanem tavasszal és ősszel is kellemes sétára ad lehetőséget,  de az állatkert is élményt jelenthet felnőtt-gyerek számára egyaránt.

 

Foglalás/érdeklődés - Reservierung/Anfrage - Rezervacija/Upit - Reservation/questions
Név-Name-Ime
E-mail
Szöveg - Text

 

Földszintes akadálymentes franciaágyas szobák internet műholdas TV hűtőszekrény mikrohullámú sütő az apartmanban villanytűzhely mosógép kávéfőző vízforraló kenyérpirító is van díjmentes parkolás zárt helyen Épített grillsütő kertigrill bográcshely gondozott pihenőkert hintaágy kerti bútorok programajánlat taxirendelés kerékpárkölcsönzés Házi kedvencek hozhatók Ingatlan szoba szobák bérbeadása Üdülési csekk elfogadó hely
       Google PageRank        Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás        websas.hu